KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI – VAHVISTUS

Lupasin palata vielä kulmakarvoihin, kunhan lopullinen tulos olis nähtävissä. Kulmat siis pigmentoitiin Tampereella Kauneuskeskus IHANAssa, ja tekijänä oli Suha. Ekasta pigmentointikerrasta löydät postauksen täältä (klik).

Eka pigmentointi tehtiin siis syyskuun alussa, toinen lokakuun alussa. Toinen pigmentointikerta sujui lähes samalla kaavalla kuin ensimmäinen, paitsi että aikaa meni vähemmän, noin 2 tuntia.

Arpikudos irtosi taas noin viikossa. Nyt kulmat on kokonaan valmiit ja uskaltauduin myös värjäämään ne ruskealla kestovärillä, jota oon käyttänyt kulmiini jo vuosia.

Oon kyllä tyytyväinen. Nää on symmetriset, luonnolliset ja luo nyt ilmettä kasvoille verrattuna mun omiin värittömiin haituviin. Näille ei tartte tehdä mitään, vaikka joskus vahingossa jaksaakin meikata :,D. 

Alla olevassa kuvassa ylhäällä näkyy kulmat ekan pigmentointikerran jälkeen ja alempana tokan kerran jälkeen ja värjättynä. Alemmassa kuvassa näätte myös, miltä näyttää, kun itse ja koko perhe on sairaina ja ripsihuolto jäi väliin. Mut kulmat on silti priimaa!

Samaan aikaan kun kirjottelen tätä postausta, lapset luo Wiillä hassuja hahmoja. Ja ne saa valita niille ihan millaset kulmakarvat vaan! Oispa se noin helppoa todellisessakin elämässä!

 

Muista seurata blogia myös Instassa, Facessa, Tiktokissa ja Youtubessa, niin saat tiedon uusista postauksista, näät fiilistelykuvia ja videoita ja oot mukana arvonnoissa! Onko sinulla yhteistyöehdotus? Jaa se täällä!

Jätä kommentti